E-learning voor verpleegkundigen

E-learning voor verpleegkundigen: al doende leer je

Ben je aan het werk als verpleegkundige? Dan weet je dat je om in het Kwaliteitsregister Verpleegkundigen en Verzorgenden (V&VN) te blijven staan, je aan bepaalde verplichtingen moet voldoen. Bijvoorbeeld het behalen van je accreditatiepunten. Om het je makkelijk te maken om die te behalen, hebben wij CareUp ontwikkeld. Dat is een unieke manier van e-learning die voor de verpleegkundige het verschil maakt. In plaats van alleen met theorie bezig te zijn, oefen je online of in de app verpleegtechnische handelingen. Dit concept van e-learning voor verpleegkundigen en verzorgenden is gebaseerd op de Vilans KICK-protocollen. Het is bovendien mogelijk een deel van je accreditatiepunten te behalen voor het kwaliteitsregister.

Gebruik e-learning om als verpleegkundige je deskundigheid bij te houden

Registratie in het Kwaliteitsregister V&VN als verpleegkundige betekent dat je hebt aangetoond goede kwaliteit van zorg te bieden. Je moet als verpleegkundige of verzorgende op actieve wijze bezig blijven om je deskundigheid te bevorderen. Daarom is het voor het behouden van de registratie nodig om accreditatiepunten te behalen. Dat zijn 80 accreditatiepunten van de 184 voor verpleegkundigen en 60 voor verzorgenden. Ons systeem van e-learning voor verpleegkundigen helpt je om een deel van die punten te behalen. Oefen de verpleegtechnische handelingen en leg de toets af. Geslaagd? Dan geven wij de accreditatiepunten door aan V&VN.

Verpleegtechnische handelingen oefenen en toets afleggen

CareUp biedt online en via de app de mogelijkheid om verpleegtechnische handelingen te oefenen. Daarnaast is er theorie beschikbaar met uitleg en tips voor de verschillende handelingen. Dat maakt het e-learning systeem van CareUp uniek. Wij combineren theorie met de mogelijkheid de kennis toe te passen door oefeningen uit te voeren. Er zijn oefeningen waarmee je accreditatiepunten scoort en oefeningen die nog geen punten opleveren. CareUp is druk bezig om steeds meer verpleegtechnische handelingen voor accreditatiepunten in aanmerking te laten komen. Op dit moment is het mogelijk om met diverse handelingen via onze e-learning voor verpleegkundigen steeds 1 tot 5 punten te scoren. Bijvoorbeeld 1 accreditatiepunt voor de oefeningen om medicijnen onder de tong toe te dienen. Of 2 punten om een blaaskatheterisatie bij een man uit te voeren. Het e-learning systeem is met de theorie en praktijk een vorm van blended learning. Al doende leer je immers het beste.

Download de gratis app met e-learning voor verpleegkundigen

Wil je overal en altijd toegang hebben tot onze e-learning voor verpleegkundigen? Download dan gratis de CareUp app en oefen waar en wanneer je wilt. Voor toegang tot het complete aanbod en behalen van punten betaal je maar 2,99 euro per maand. Het is uiteraard ook mogelijk om online via je computer aan de slag te gaan met de CareUp e-learning voor verpleegtechnische handelingen. Registreer je eenvoudig via onze website.

Oefen zo vaak en wanneer je wilt.
Behaal accreditatiepunten en blijf bekwaam.