Makkelijk en snel fraxiparine injecteren oefenen

Fraxiparine injecteren

Fraxiparine injecteren wordt gedaan met een injectie vlak onder de huid (subcutaan). Hierbij wordt gebruik gemaakt van de loodrechttechniek waarbij de injectie loodrecht in de huidplooi wordt geplaatst. Subcutaan injecteren door middel van de loodrechttechniek is een voorbehouden handeling. Om de werkwijze en de gevaren te leren kennen, is het belangrijk om bekwaam te blijven in het fraxiparine injecteren. Daarom is het bijhouden van kennis en het oefenen van de handelingen van belang.

Een fraxiparine injectie gebruikt de werkzame stof nadroparine. Nadroparine is een antistollingsmiddel die wordt voorgeschreven om een trombose te voorkomen, na een hartinfarct en bij tromboflebitis. Nadroparine verminderd het samenkonteren van het bloed. Hierdoor wordt de vorming van bloedstolsels afgeremd. Het is een antistollingsmedicijn.

Fraxiparine injecteren oefenen met Care Up 

Met Care Up kan de handeling Fraxiparine injecteren (subcutaan) praktisch geoefend worden vanaf de computer, tablet of telefoon. Binnen Care Up leer je de werkwijze van de handeling, beantwoord je theoretische vraagstukken en kun je jezelf toetsen. Dit alles veilig en gemakkelijk achter de computer thuis of op de telefoon onderweg.. 

 

Alle handelingen binnen Care Up zijn gebasseerd op de Vilans KICK protocollen

Subcutaan injecteren loodrechttechniek

Ontdek Care Up in 2 minuten

Oefen dus zo vaak je wilt, zodat je bekwaam blijft in je vak!

Nu voor maar € 19,99 per maand!