Verpleegteschnische handelingen oefenen en toetsen vanuit huis

Blijf bevoegd én bekwaam met de 3D simulatie CareUp!
  • Gebaseerd op de Vilans KICK-protocollen
  • Thuis oefenen én toetsen
  • Geen oefenmaterialen nodig

Geaccrediteerd door de V&VN:

Gebaseerd op de Vilans KICK-protocollen

Vilans-logo-groot

Voorbehouden handelingen oefenen met 3D simulatie

Met CareUp kun je op een unieke, zeer laagdrempelige manier, meer dan 15 verpleegtechnische handelingen oefenen én toetsen. Alle handelingen zijn gebasseerd op Vilans KICK-protocollen en geaccrediteerd door het V&VN. Bij het succesvol afronden van een verpleegtechnische handeling ontvang jij accreditatiepunten. Zo blijf je naast bekwaam, ook bevoegd met CareUp!

Waarom CareUppen?
Thuis oefenen én toetsen wanneer het jou uitkomt
Geen oefenmateriaal nodig, enkel je telefoon, tablet of computer
Gebaseerd op Vilans KICK-protocollen & geaccrediteerd door V&VN

Zo is CareUp dé ideale manier om bevoegd én bekwaam te worden én te blijven met de meest voorkomende voorbehouden handelingen.

Meld je nu aan en blijf bevoegd én bekwaam
Voor slechts € 19,99 per maand kun jij onbeperkt oefenen én toetsen. Zo kun jij je accreditatiepunten halen, maar ook op elk moment van de dag de meest voorkomende voorbehouden handelingen in de ouderenzorg en thuiszorg oefenen.

Ben jij al bevoegd én bekwaam?
Zorg dat je bevoegd bent en haal snel je accreditatiepunten voor werken in de zorg. Maak direct een account aan en begin vandaag nog met de 3D simulatie game voor het oefenen en toetsen van de meest voorkomende verpleegtechnische handelingen.

Liever eerst even proberen? Je kunt twee handelingen gratis proberen, gewoon geheel vrijblijvend! Zo kun je eens testen hoe bekwaam jij bent. Wil jij jezelf toetsen, of alle voorbehouden handelingen oefenen én toetsen, dan is een account nodig.

Voor slechts € 19,99 kun jij elke maand onbeperkt alle voorbehouden handelingen oefenen en toetsen. Begin vandaag nog!